Verzenddoosjes in combinatie met bloedafname

Zeven soorten zelfafname verzenddoosjes beschikbaar

Geachte collega,

Dat u bij OLVG Lab zeven soorten zelfafname verzenddoosjes kunt bestellen, is bij de meeste praktijken bekend. Echter gaat het regelmatig mis, doordat de patiënt netjes de instructies volgt en het materiaal inlevert of toestuurt, maar “vergeet” bloed te laten afnemen voor aanvullend onderzoek.

Onze serviceverlening wordt steeds verder over de regio verspreid door, waar mogelijk, een bloedafname & inleverpunt in de stad in te richten, een overzicht vindt u op deze website via de volgende link.

De patiënt moet natuurlijk wel worden geïnformeerd, dat er naast het uitvoeren van de zelfafname ook bloedafname of andere lichaamsmateriaal voor onderzoek nodig is.

Daarom verzoeken wij u, indien van toepassing, deze combinatie met uw patiënt te bespreken, zodat vertraging of uitblijven van diagnostiek kan worden voorkomen. Op onze beurt zullen wij die patiënten, die onze bloedafname & inleverpunten bezoeken, vragen of zij naast deze aanvraag mogelijk nog aanvullende instructies van de dokter hebben meegekregen.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan horen wij die graag.

Met vriendelijke groet.

Boi van der Erve
Account Manager OLVG Laboratoria BV
OLVG Lab | Postbus 95500 | 1090 HM Amsterdam
Tel. 06-21103889
b.f.vandererve@olvg.nl