Werken bij

Werken bij OLVG Lab BV betekent werken in een dynamische en gezellige omgeving, waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

OLVG Lab levert innovatieve en doelmatige integrale laboratoriumdiagnostiek in de volle breedte, in combinatie met deskundige en laagdrempelige consultatie en met een hoog serviceniveau, zodat medisch professionals de patiënt tijdig de beste zorg kunnen leveren.

OLVG Lab is hét integrale laboratorium van Groot-Amsterdam en omgeving met de drie laboratorium disciplines klinische chemie, medische microbiologie en pathologie in één organisatie. De disciplines zijn nauw met elkaar en een aantal partners verbonden in een netwerk met steeds verder geharmoniseerde apparatuur en methoden, een grotendeels gezamenlijk laboratoriuminformatie- systeem en een gezamenlijke logistieke inrichting.

Met ruim 390 collega’s zijn we in staat om, vanuit een krachtige netwerk organisatie, het volledige diagnostische palet aan de regionale en landelijke markt aan te bieden. Zowel het OLVG is onze klant als ook andere ziekenhuizen, ZBC’s en huisartsenpraktijken. We zijn continu in ontwikkeling en werken slim en professioneel samen.

In de nabije toekomst zal een groot deel van de organisatie verhuizen naar een nog te bouwen nieuw state-of-the-art laboratorium in Amsterdam-West.

Wat wij te bieden hebben

Werken bij OLVG Lab betekent werken in een dynamische en gezellige organisatie waarbij je jezelf optimaal kan ontwikkelen. Je kan je direct of indirect inzetten om patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8%. Daarnaast bieden wij je interessante extra’s: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.