Bloedprikken bij OLVG Oost of West? Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken.

Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers verzoeken wij patiënten eerst online een afspraak te maken voor bloedafname op de locaties OLVG Oost en West. Dit geldt ook voor patiënten die direct doorverwezen worden na een bezoek aan de polikliniek en voor kinderen. Voor het inleveren van materialen hoeft u geen afspraak te maken.

In Amsterdam zijn meerdere bloedafname locaties van OLVG Lab. Misschien ook wel bij u in de buurt.

Voordelen

Wij werken op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en 1,5 meter afstand te kunnen houden. Door op afspraak te werken hoeft u bovendien minder lang te wachten. Het maken van een afspraak kan, afhankelijk van de beschikbare tijden, 5 minuten tot 3 maanden van tevoren. U bepaalt zelf de locatie, datum en het tijdstip van de afspraak.Heeft u geen voorkeur voor een tijdstip? Dan kunt u het beste een afspraak plannen in de middag. Het is dan meestal minder druk bij de poliklinieken Bloedafname.

Kinderen tot 12 jaar

Voor kinderen tot 12 jaar kan tot 16.00 uur een afspraak gemaakt worden via het online afsprakensysteem.

Eenvoudig en snel

Met het online afsprakensysteem van OLVG Lab maakt u binnen een paar minuten een afspraak op OLVG, locatie Oost of OLVG, locatie West. Nadat de afspraak gemaakt is, ontvangt u een bevestigingsmail. Let op: deze kan in uw spambox terechtkomen.

Lukt het u niet om de afspraak te maken?

De medewerkers van de polikliniek waar u onder behandeling bent kunnen u hierbij helpen. U kunt ook terecht bij het Patiënten Servicepunt of bij de polikliniek Bloedafname.

Extra bloedafnamelocaties bij OLVG locaties Oost en West

Om drukte te vermijden en 1,5 meter afstand te kunnen houden is niet alleen het online afsprakensysteem ingevoerd, maar zijn ook de bestaande bloedafnamelocaties op locatie Oost en West uitgebreid met een extra bloedafnamelocatie en wachtruimte. Via het online afsprakensysteem worden de beschikbare wachtruimtes en tijden per wachtruimte getoond. U kunt voor alle wachtruimtes een afspraak maken.