Werken bij

Werken bij OLVG Lab BV betekent werken in een dynamische en gezellige organisatie waarbij je jezelf optimaal kan ontwikkelen.

OLVG Lab BV is hét ambitieuze laboratorium van Amsterdam en omgeving, met de drie disciplines klinische chemie, pathologie en medische microbiologie in één gezamenlijke organisatie. We werken hier voor OLVG, maar ook voor andere ziekenhuizen, klinieken en huisartsenpraktijken. We zijn continu in ontwikkeling en werken slim en professioneel met elkaar samen. Bij OLVG Lab BV werken ruim 300 medewerkers. Ons laboratorium biedt een grote diversiteit aan analyses en onderzoeken

Wat wij te bieden hebben

Werken bij OLVG Lab BV betekent werken in een dynamische en gezellige organisatie waarbij je jezelf optimaal kan ontwikkelen. Je kan meehelpen de organisatie op de kaart te zetten en je direct of indirect inzetten om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8%. Daarnaast bieden wij je interessante extra’s: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Er zijn momenteel een aantal openstaande vacatures.
Kijk op Werken bij OLVG